3FM Awards 2012 met o.a. Caro Emerald, Kyteman, Gers Pardoel en Racoon

23-02-2012 @ 21:47

De 3FM Awards zijn in het leven geroepen om de Nederlandse muzikanten te eren: dé publieksprijs voor de Nederlandse muziekscene.

De luisteraars van 3FM stemmen voor hun lievelingsartiest in verschillende categorieën en daar rollen de winnaars uit voor de 3FM Awards. Een echte publieksprijs dus. De enige uitzondering hierop is de Schaal van Rigter die wordt uitgereikt aan de artiest die het meeste op de radio te horen was met zijn of haar song.

De Awards worden sinds 2005 uitgereikt.

http://www.3fm.nl/acties/3fm-awards

Op 12 april worden de 3FM Awards gehouden en de Gashouder in Amsterdam is ook dit jaar weer de place to be voor de uitreiking. De kaartverkoop is op 21 februari van start gegaan.

Racoon en Caro Emerald, in het verleden al eens de gelukkige winnaars van een 3FM Award, treden op tijdens de uitreiking in de Gashouder. Ook Gers Pardoel en Kyteman treden die avond. Meer namen volgen binnenkort.

En de genomineerden zijn nog niet bekend. De luisteraar van 3FM heeft hier nog wat over te zeggen. De 3FM Awards zijn de publieksprijzen voor de Nederlandse muziek. Dus iedereen kan een bijdrage leveren. Klink om onderstaande link om de kandidaten te nomineren.

http://www.3fm.nl/3FM Awards nominaties 2012