.:: Streetkings Streetfootball Team News featured in Fifa Street ::.

22-03-2012 @ 21:38

Op 16 maart jl. was de wereldwijde release van de FIFA STREET 4 GAME (EA Sports).
Een Streetkings team neemt hieraan deel en het speelt o.a. tegen Manchester United en FC Barcelona.

Het begon allemaal tijdens de Nike Panna KO tour in 2005. EA Sports benaderde Edward van Gils destijds terwijl hij deelnam aan deze tour. EA Sports vroeg hem om een “Motion Capture” te doen voor de eerste FIFA STREET GAME. Oftewel een deelname in de game als bekende streetfootballer. En zo geschiede…In de eerste en tweede editie van FIFA STREET had Edward zijn eigen karakter, als één van de eerste streetfootballers ter wereld.

In deze nieuwste versie van het spel heeft Edward wederom zijn eigen karakter. Naast Edward heeft ook Streetkings, het bedrijf dat mede door Edward van Gils is opgericht, hun eigen team. Met in de hoofdrol: Edward "Edje" Van Gils, Issy Hitman, Achie en vele anderen. Dit is het resultaat van de status van deze top voetballers in de wereld van streetfootbal. Het Streetkings All Star-team wordt gezien als het beste team van dit spel.

Edward van Gils: “Ik ben trots op het wederom hebben van een eigen karakter in het spel, maar waar ik nog meer trots op ben is het feit dat we een Streetkings team hebben dit jaar. Dit is het resultaat van al die jaren hard werken en inspanning."

Streetkings werd gevraagd door EA om de persdag voor de release van deze game te organiseren. Daarbij werd de pers uitgedaagd om het tegen onze spellers op te nemen.

Hiermee een impressie van die dag.
http://www.youtube.com/watch?v=B6XATyMFz-0
http://www.gamekings.tv/videos/special-fifa-street-event/

De streetfootballers zijn Edward van Gils, Issy Hitman, Lenny Macnack, Jermaine Vanenburg, Nabil Killer, Dju Dju, Nica en de bekende vrouwelijke voetbalsters Bouchra en Zindzi.  

http://www.ea.com/uk/football/fifa-street

http://www.ea.com/nl

https://twitter.com/#!/ea_benelux