John Mayer's nieuwe album: Born and raised

28-05-2012 @ 21:32

Ondanks een hardnekkige poliep op zijn stembanden, is John Mayer niet bij de pakken neer gaan zitten en verschijnt zijn nieuwe studioalbum Born And Raised. Het 12-tracks tellende album volgt na een turbulente periode in het leven van de zanger: na wat ongelukkige uitspraken in tijdschriften en de media aandacht rondom zijn relatieproblemen met de veel jongere Taylor Swift, kreeg de Amerikaan het zwaar te verduren.

Alle frustraties en zorgen komen er op dit album uit. Het album werd door John Mayer zelf geproduceerd samen met Don Was, de legendarische producer die o.a. heeft meegewerkt aan albums van velen in de muziek w.o. Bob Dylan, Rolling Stones, Brian Wilson, B.B. King en Bonnie Raitt. Rocklegendes David Crosby en Graham Nash zingen mee op de titeltrack "Born and raised". Met een uitgebalanceerde band als backdrop is dit nieuwe albu weer een typisch, vertrouwd John Mayer album.

"Born and raised" is de opvolger van het uitermate succesvolle "Battle studies" uit 2009, dat #1 werd in de nederlandse Album Top 100 en met goud werd bekroond.

TRACKLIST
01 Queen of California
02 The Age of Worry
03 Shadow Days
04 Speak For Me
05 Something Like Olivia
06 Born and Raised
07 If I Ever Get Around To Living
08 Love Is A Verb
09 Walt Grace's Submarine Test, January 1967
10 Whiskey, Whiskey, Whiskey
11 A Face To Call Home
12 Born and Raised

John Mayer "Born and raised"

release: 21-05-2012

http://shadowdays.johnmayer.com/

downloadlink album 'Born and raised'