NL: Nieuw team en nieuwe single voor Janneke de Roo

22-06-2012 @ 23:17

De uit Drenthe afkomstige zangeres Janneke de Roo verwierf landelijke bekendheid met Zusjes de Roo en hun legendarische hit "Blauwe korenbloemen" uit 1971, wat speciaal voor de zusjes geschreven werd door hun toenmalige manager Gert Timmerman (Gert & Hermien). Met deze single maakten de Zusjes de Roo zich onsterfelijk en stond 9 weken genoteerd in de Nederlandse Top 40.

Inmiddels timmert Janneke alweer jaren als solo-artieste uiterst succesvol aan de weg. Janneke maakte enkele succesvolle solo albums en scoorde hits met "Draai mee met die kermis" (2009), "Zeeman, jouw verlangen is de zee" (2009). Haar singles "Vaya con dios" en "Alles" zijn bij de fans razend populair, en kon ze op veel airplay rekenen van de Nederlandse (lokale en regionale radiozenders.

Voor haar nieuwe single "Lieve lieveling" heeft Janneke gekozen voor een nieuw team met o.a. muzieklabel Hit It! Music en de promotie door Casper Janssen Music Promotion. “Lieve lieveling” is een heerlijke meezinger, geproduceerd door Kees Tel.

downloadlink single "Lieve lieveling"

http://www.jannekederoo.com/