Angela Moyra en Rogier Pelgrim brengen -Beste Singer Songwriter-duet uit

13-09-2012 @ 21:00

Sinds 11 september jl. is het nummer “Strange” van Angela Moyra en Rogier Pelgrim op single uit. Het duet van de twee artiesten was in een verkorte versie al te zien in de laatste uitzending voor de grote finale van het TV programma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’. Het programma was de afgelopen twee maanden te zien bij de VARA/BNN op Nederland 3.

In het programma, dat werd gepresenteerd door Giel Beelen, werden de overgebleven finalisten aan een partner gekoppeld waarmee in zeer korte tijd een duet geschreven moest worden. Al in de voorbereiding prees DJ Eric Corton in Paradiso de vocale match van de twee. Dennis van Leeuwen, gitarist van Kane, bevestigde dat beide songwriters het beste van elkaar naar boven hadden weten te halen. Remco Veldhuis van Veldhuis & Kemper spoorde het tweetal aan om er nog een paar coupletten en een brug bij te schrijven en Gerard Ekdom zei dat Moyra en Pelgrim een “match made in heaven” waren.

Na ampel beraad werden de twee aangewezen als winnaars van de avond.

Ook de reacties na de uitzending waren zo positief dat de twee een week na de uitzending de studio in zijn gegaan voor een volledige opname van de song. Aan de hand van producers Bart van Dalen en Robert Beld van de Pine Tree Studio ligt deze versie zoals gezegd in de winkel en is bij Bladehammer Music uitgebracht. Het duo heeft speciaal voor deze song gezamenlijk een Facebook pagina geopend www.facebook.com/AngelaMoyraRogierPelgrim en zal de komende tijd op meerdere gelegenheden samen optreden.

http://www.angelamoyra.com/

http://rogierpelgrim.nl/

http://www.debestesingersongwriter.nl/

https://twitter.com/AngelaMoyra

https://fr.twitter.com/RogierPelgrimNL