Armin van Buuren scoort Top 10 in wereldwijde iTunes dance album chart

17-09-2012 @ 22:25

14 September heeft Armin van Buuren zijn nieuwste compilatie, ‘Universal Religion Chapter 6’, uitgebracht. Het mix-album, waarvoor kunstenaar Joseph Klibansky het artwork creëerde, werd live opgenomen in club Privilege op Ibiza, waar van Buuren deze zomer wekelijks zijn eigen avond heeft. De nieuwste editie van zijn ‘Universal Religion’ compilatiereeks, die sinds 2003 loopt, is in landen als de Verenigde Staten, Mexico, Nederland, Canada en Duitsland in de Top 10 van de iTunes album charts binnengekomen.

Opgenomen in de aanwezigheid van duizenden clubbers, tijdens zijn A State of Trance avond in Europa’s grootste club, Privilege, hoopt van Buuren via de 2 mixen een stukje van het Ibiza gevoel mee te geven. Het artwork werd, net als de vorige editie van de ‘Universal Religion’ reeks, ontworpen door opkomend kunstenaar Joseph Klibansky. Hij vertaalde het gevoel dat de muziek met zich meebrengt naar een werk dat zowel zijn typische ‘new urban wonderland’ stijl als de filosofie achter ‘Universal Religion’ ademt.

Boordevol exclusieve en nooit eerder uitgebrachte tracks en remixen, evenals Armin van Buuren’s nieuwe single ‘I’ll Listen’, ‘Universal Religion Chapter 6’ is nu ook verkrijgbaar.

www.arminvanbuuren.com

www.armadamusic.com