Jennifer Ewbank staat stil bij dierbaren

02-11-2012 @ 21:57

2 November is de nieuwe single ‘If I Die Young’ van Jennifer Ewbank uitgebracht. Dit nieuwe nummer is iets steviger dan de songs op haar debuutalbum ‘London Tree’ en heeft meer country-invloeden. “Het is een prachtig liedje geschreven voor de donkere dagen voor Kerstmis, waarbij je kunt stilstaan bij de dierbaren die je mist”, aldus Jennifer. Nando Eweg produceerde en schreef ‘If I Die Young’.

Het gaat Jennifer Ewbank sowieso voor de wind met haar zangcarrière. Haar debuutalbum ‘London Tree’ was een succes en bevatte o.a. de singles ‘Line in a song’, ‘Stars’, en het duet ‘There’s Us’ met broer John Ewbank de titelsong voor de film Taped. Jennifer treedt bovendien veelvuldig op in het land; zeer recent stond zij nog op de Amsterdamse Uitmarkt en was zij te zien bij het Kinder Prinsengracht Concert. Ook maakte zij bekend een speciaal ‘Love Songs’-programma te hebben bedacht voor bruiloften met een zelfgeschreven en op maat gemaakte song.

Privé gaat het ook heel goed met Jennifer. Onlangs maakte zij via twitter bekend dat ze gaat trouwen met haar vriend Robin de Munk. De datum is inmiddels geprikt: op 21 juni 2013 beleeft zij de mooiste dag van haar leven.

5 November is Jennifer te zien in de finale van het Tv-programma Fort Boyard en februari 2013 vertolkt zij de rol van Tinkerbell in het muzikale Disney spektakel ‘Peter Pan’. Een Amerikaanse productie die vier keer te zien zal zijn in het Ziggo Dome in Amsterdam. Vliegend over het publiek brengt Jennifer het nummer ‘You raise me up’ ten gehore van Josh Groban.

In oktober werd bekend gemaakt dat Jennifer ambassadeur is geworden van WSPA Nederland. Jennifer komt al haar hele leven op voor dieren en nam zelf het initiatief om actief te worden voor WSPA. Jennifer zal zich als ambassadeur inzetten tegen dierenleed en roept haar fans op om hetzelfde te doen. Jennifer : “Mijn vriend en manager worden soms gek van me. Als we onderweg zijn en ik zie een dier in nood, dan moeten we stoppen om te helpen.

www.jenniferewbank.nl

https://twitter.com/JenniferEwbank4

downloadlink single