Wolf In Loveland presenteert album in de Unie, Rotterdam

07-02-2013 @ 17:09

Op donderdag 14 maart zal Wolf In Loveland hun nieuwe album “Wolf in Loveland” presenteren in de Unie te Rotterdam.
Na het zeer goed ontvangen, zelf geproduceerde album ‘Homegrown’ blaast de band rondom singer/songwriter Jan Minnaard, winnaar Zeeuwse Belofte 2008 en Grote Prijs van Zuid-Holland 2012, naast nieuw werk een aantal nummers van ‘Homegrown’ nieuw leven in. Het album is opgenomen in de studio van het Word Music & Dance Centre te Rotterdam en laat een sterke groei naar muzikale volwassenheid horen.

Eerder werd Wolf in Loveland geroemd om de sterk ontwapenende liedjes en fijne harmonieën. Ook op ‘Wolf In Loveland’ hebben zij wederom uitgepakt met een fijne mix van verscheidene instrumenten. De banjo, gitaar en contrabas, zijn slechts een kleine greep uit de diverse klanken. Meest kenmerkend zijn de vocalen waarmee Jan de karakteristieke sound aan Wolf In Loveland geeft.

Samen met Bas van Holt (gitaar, banjo en backings), Tim van der Burg (gitaar en synthesizers), Ruben Trouborst (basgitaar), Stijn Deschuymer (drums), Janine van Osta (backingvocals) en Merel Moelker (backingvocals) staat ‘Wolf In Loveland’ op 14 maart in de Unie, Mauritsweg 34-35, Rotterdam, Entree gratis.

http://www.wolvesinloveland.com/

https://twitter.com/wolfinloveland