Nieuw album Bastiaan Ragas: Dansen in de regen

12-02-2013 @ 16:50

"Dansen in de regen" is de titel van het nieuwe album van Bastiaan Ragas. Zanger, schrijver en acteur Bastiaan Ragas was in 2012 samen met actrice Dorien Haan te zien in de theatervoorstelling "Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt", naar de bestseller van Kluun. Ragas, die de voorstelling produceerde, schreef met Veldhuis en Kemper acht nummers voor de voorstelling. Deze songs, en enkele andere prachtige nummers verschijnen nu op het album "Dansen in de regen".

Bastiaan Ragas: Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt wordt een directe, herkenbare en hilarische voorstelling. Geen musical, maar muziektheater, met acht geweldige Nederlandstalige popsongs. Ben heel blij dat deze nummers ook op mijn nieuwe CD verschijnen.” Op het album staan twaalf nieuwe songs. Vier nummers schreef hij onder andere samen met Chris Hof schreef.

Dansen in de regen' wordt mijn tweede Nederlandstalige CD. Vol nummers die passen in een theater, maar ook in de auto en thuis. Het zijn songs met mooie teksten, lyrische melodieën en slechte grappen.” De productie was in handen van Tjeerd van Zanen en Stephan Geusebroek.

De afgelopen weken was Bastiaan ook te zien en te horen in het tv-programma: De beste zangers van Nederland.

Albumrelease: 22-02-2013

label: Van Horne rec. (distr.: Tone entertainment)

http://www.bastiaanragas.com/

https://twitter.com/BastiaanRagas