Johan Gielen: twintig jaar in het vak, vijfenveertig jaar jong

15-02-2013 @ 20:38

Maar weinig DJ’s in de hedendaagse muziekindustrie kunnen zich beroepen op een carrière die zich uitspreid over meer dan twee decennia. Trancemeester Johan Gielen behoort tot deze categorie DJ’s die 20 jaar lang non-stop de wereld over reizen. Een mijlpaal als deze gaat niet onopgemerkt voorbij; op gepaste wijze zal Gielen’s jubileum, en tevens verjaardag, gevierd worden op zaterdag 23 februari as. in de Crystal Venue in Culemborg tijdens het evenement “20.45”. Voor dit evenement dat opgeluisterd wordt door vrienden, fans en industriecollega’s op de line up als o.a. Tomcraft, Judge Jules, DJ Jean en Virtual Vault zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Wat 20 jaar terug allemaal in de plaatselijke club El Sombrero in Reusel begon is ondertussen uitgemond in menig versleten paspoort, airmiles voor het leven en het leven hierna, een garage vol flyers waar zijn naam op prijkt, een mooie lijst dance hits en een jaloersmakend DJ-cv. Met zijn 45 jaar denkt Johan Gielen echter nog lang niet aan stoppen. De Belgische Hollander reist nog altijd onvermoeibaar vanuit het zuiden des lands naar Schiphol, gewapend met zijn kenmerkende selectie aan trance, techno, electro en house tracks, om het zoveelste vliegtuig te pakken naar verre en minder verre oorden. Op grote evenementen en festivals - zowel buiten als binnen de landsgrenzen - zoals Tomorrowland, Dance Valley, Sensation White, Sunrise Festival, Trance Energy en Godskitchen bewees Gielen keer op keer een absolute publiekslieveling in de booth te zijn.

Op zaterdag 23 februari 2013 zullen vanaf 21:30 uur de poorten van de Crystal Venue geopend worden en zal Culemborg een nacht lang het domein zijn van Gielen & co. Internationale DJ sterren als Tomcraft en de legendarische Judge Jules, die beiden gerekend mogen worden tot Gielen’s vriendenkring, zullen naast Neerlands bad boy DJ Jean, het frisse talent Lil’ Quint en Gielen’s studiomaatjes Virtual Vault en Cor Fijneman de sympathieke Nederbelg muzikaal salueren. Het aanwezige entertainment in Crystal Venue zal gedurende Gielen’s jubileum de nodige onverwachte wendingen meegeven en “20.45” van een pittig visueel tintje voorzien.

Voor “20.45” zijn nog enkele kaarten beschikbaar à € 17,50 online via Paylogic en in de Primera winkels. Er zullen een gelimiteerd aantal kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn voor €25,-

Meer info is te vinden op www.johangielen.com