Leonard Cohen concert in Ahoy

27-03-2013 @ 08:29

Na de memorabele optredens in 2012 in het Olympisch Stadion in Amsterdam komt de Canadese singer-songwriter Leonard Cohen terug naar Nederland. Op woensdag 18 september zullen zijn trouwe fans in Ahoy Rotterdam getuige zijn van de unieke manier waarop Cohen zijn nieuwere songs zal combineren met zijn feilloos gebrachte klassiekers.

Over de emotionele impact van Cohens optredens bestaat geen twijfel. Zijn gouden stem, het smetteloze pak en de ontwapenende glimlach zijn, net als zijn evergreens, volledig in tact gebleven. Getuigen van de concerten in het Olympisch stadion in Amsterdam kunnen het beamen: wanneer Leonard Cohen op het podium staat, is alleen het allerbeste goed genoeg voor zijn fans. De Volkskrant gaf Cohen maar liefst vijf sterren voor zijn performance, “Cohen pakt Amsterdam in met sereniteit”, luidde de kop in Trouw en Nu.nl schreef dat “de Canadees er als geen ander in slaagt drie generaties muziekliefhebbers te ontroeren”.

Ook omschrijvingen als “iconisch”, ”betoverend” en “intens” komen regelmatig voor wanneer het over de live shows van de levende legende gaat. Tijdens de show in Ahoy Rotterdam dit najaar zal het niet anders zijn. Naast een selectie van zijn meest recente album ‘Old Ideas’ zal het publiek genieten van briljante nummers als ‘Bird on the Wire’, ‘Suzanne’, ‘So Long Marianne’ en uiteraard het alom bekende ‘Hallelujah’.

Leonard Cohen is ook in België te zien: op 23 juni in Antwerpen en op 30 juni in Brussel.

Kaartverkoop
Bezoekers van de vorige optredens van Leonard Cohen krijgen de mogelijkheid om hun kaarten in een speciale presale te kopen. Middels een persoonlijk bericht zullen zij hiervan op de hoogte worden gesteld.
De reguliere kaartverkoop voor het concert van Leonard Cohen in Ahoy Rotterdam start op donderdag 28 maart om 10.00 uur via www.eventim.nl, 0900 – 1330 (€ 0,45 p/m) en de VVV Ticketpoints. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Woensdag 18 september 2013
LEONARD COHEN
Ahoy Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 55,00/€ 60,00/€ 70,00/€ 80,00/€ 90,00 (excl. servicekosten)

Kijk voor meer informatie over Leonard Cohen op www.leonardcohen.com

http://www.facebook.com/leonardcohen