Nieuwe single Wesly Bronkhorst, album ook onderweg

29-04-2013 @ 15:13

De afgelopen maanden is de Amsterdamse volkszanger Wesly Bronkhorst meer dan druk geweest met de voorbereiding van zijn nieuwe album en zijn nieuwe single. En dat alles samen met producers Emile Hartkamp en Norus Padidar.
Wesly heeft een doel en een passie. Zijn doel is om een succesvol zanger te zijn en dat is ook mede ingegeven door zijn passie voor muziek.
In 2006 verschijnt zijn eerste single: 'De zon die schijnt'. Vanaf dat moment weet hij zeker dat hij een carriere wil als succesvol zanger. De tweede single wordt een succes: 'De lucht is blauw' (2007) en wordt een hit.
De derde single is tevens de titelsong van zijn debuutalbum: 'Kom maar bij mij' dat in noveember 2007 verschijnt.
Opvolgende singles zijn o.a. 'Oranje is voor iedereen' (2008), 'Ik zal er zijn' (2009), 'WY (Wesly, Yolanthe)' (2010), 'Jij en ik' (2011), 'Duizend dromen' (2011) en 'Kom allemaal maar in mijn armen' (2012).

Nu wordt alles in stelling gebracht om van de nieuwe single 'Als jij had gedacht' een succes te maken. De komende periode is Wesly veel op promotie tour. Een exacte datum voor het album  is er nog niet, maar eerst mag deze single wel een succes worden.

Single: 'Als jij had gedacht'
release: 26-04-2013
Productie: E. Hartkamp & N. Padidar
preview single
label: goldstar music

http://www.weslybronkhorst.nl/            
https://twitter.com/weslybronkhorst            
downloadlink single        
https://www.facebook.com/weslybronkhorst