Nieuwe single van Wesly Bronkhorst: WY

22-07-2010 @ 17:35

Wesly Bronkhorst, is een rasechte Amsterdamse volkszanger. De passie voor het zingen en de liefde voor zijn publiek zit diepgeworteld bij deze 28-jarige zanger. De periode dat hij optrad bij Café Bolle Jan in Amsterdam werd een ommekeer in Wesly’s carrière. Drie jaar lang was hij daar één van de vaste zangers. In de loop van de tijd heeft Wesly op tal van podia gestaan zoals bij het Jordaanfestival, de Amsterdamse avond in de Jaap Edenhal, de viering van 100 jaar Albert Cuyp in Koninklijk Theater Carré, het concert ‘Samen met Dré’ in de Amsterdam ArenA. (mei 2008).

Wesly timmert flink al enige tijd aan de weg. Eind 2003 verschijnt zijn eerste single, het zelfgeschreven nummer ‘De zon die schijnt’. In 2007, wanneer Wesly met productiemaatschappij Cat Music samenwerkt, brengt hij drie singles uit: ‘Pijn’, ‘De lucht was blauw’, en ‘Kom maar bij mij’ en het gelijknamige album ‘Kom maar bij mij dat november 2007 uitkomt. De single ‘De bouw maakt het’ die Wesly in december 2007 uitbrengt, is een schot in de roos. Het nummer is vaak op RadioNL te horen en wordt ook vaak aangevraagd. In 2008 kan het publiek genieten van twee EK-hits van Wesly: ‘Oranje is voor iedereen’ en ‘Kom vrienden’. December 2008 verschijnt het nummer ‘Het is weer Kerstfeest’.
Dit jaar staat in het teken van de release van een nieuwe single en later dit jaar een album. De hernieuwde kennismaking met de single is 'WY'. Dit nummer mocht hij zingen tijdens het huwelijk van Yolanthe & Wesley. Het nummer is een cover van de hit van Julio Iglesias 'Hey'.

ARTIEST: Wesly Bronkhorst
TITEL: WY
Label: Multidisk  
bestelnummer CDS: MS 2268             

Web: www.weslybronkhorst.nl
Hyves: www.weslybronkhorst.hyves.nl
Twitter: www.twitter.com/WeslyBronkhorst