Powerhouse Music viert lancering met de eerste succesvolle release

26-07-2013 @ 12:05

Het jongste muzieklabel van Nederland, Powerhouse Music, richt zich op het dance genre en zet zich actief in om de carrière van talentvolle artiesten en producers te ontwikkelen. Als sub-label van het pop-label 8ball Music opereert Powerhouse Music onder de vleugels van Talpa Media Groep.

Op 3 juni jl. opende Powerhouse Music haar deuren onder leiding van general manager Niels Pijpers. Het jonge label kan direct een succesvolle eerste release op haar naam schrijven. De single Mi Mi Mi van de uit Rusland afkomstige act Serebro werd meteen gebombardeerd tot Grandslam op Slam!FM, werd een week later Alarmschijf op 538, behaalde #3 positie in de iTunes dance chart, staat inmiddels op nummer 8 in de Nielsen airplay chart, deze week op #12 in de Single Top 100 en #18 in de Mega Top 50.

Naast het inlicenseren van repertoire uit het buitenland richt Powerhouse Music zich op het ontwikkelen en ondersteunen van nieuw talent. De tweede release op het label is daar een voorbeeld van. Blasterjaxx, een duo uit Den Haag, speelt zich met de eerste single Faith al direct in de nationale en internationale kijker en diverse landen hebben al interesse getoond in de single.

Niels Pijpers: “Powerhouse Music had zich geen mooiere start kunnen wensen dan deze. Het fijnste scenario voor een nieuw label is om met de eerste single meteen raak te schieten, maar dat het zó raak zou zijn is iets wat je niet kan verzinnen tijdens het opstellen van je plannen. Het geeft des te meer motivatie en inspiratie om Powerhouse Music uit te bouwen tot een heel mooi dance label waar artiesten graag hun repertoire naar toe brengen.“

www.powerhousemusic.nl

downloadlink Serebro 'Mi Mi Mi'

downloadlink Blasterjaxx 'Faith'