Santa Rosa gaat de grens over

04-08-2013 @ 19:55

Santa Rosa is een feestpopband die met aanstekelijke en oergezellige folksound veel optreedt in Nederland. Ze zijn o.a. verantwoordelijk voor het nummer ‘Viva Hollandia’, dat in de uitvoering van Wolter Kroes een grote hit werd. Ook singles als ‘Polka Mania’, ‘Holladiee’, ‘Leven en laten leven’, ‘Leven in de brouwerij’ (met Hanny) en ‘Een echte vriend’ zijn erg populair bij de fans. In 2012 werd Santa Rosa door tal van kasteleins en organisatoren uitgekozen als “Beste keuze & Beste optreden van het jaar”.

20 juli jl. trad Santa Rosa op voor 8.000 man tellend enthousiast publiek in een feesttent in Aken terwijl zij in de week daarvoor in Duisburg, Keulen en Hannover het publiek ook enthousiast wisten te krijgen. Santa Rosa is bij hun Duitse tour gescout door Jack White, de man achter de successen van o.a. David Hasselhoff, Pia Zadora en Jermaine Jackson. Sony Music Europe heeft Santa Rosa, die bij onze oosterburen zullen worden geïntroduceerd als “Die Holländer”, een prachtdeal voorgelegd voor Vlaanderen en Duitsland.

Kortom Santa Rosa, de 7-koppige feestband, met zangers en zangeres/violiste gaat nu ook de grens over! Deze week is van Santa Rosa een nieuwe single verschenen met als titel ‘Santa Rosa’.

http://santarosa.nl/

Santa Rosa 'Santa Rosa'

label NL: roodhitblauw

release: 31-07-2013

downloadlink single