Frank van Etten nieuwe single ”Grijp je kans en voel je vrij”

14-10-2013 @ 11:14

De vorige singles dit jaar van Frank van Etten waren "Ik laat het over aan de liefde" en ”Als je lacht”. Deze laatste single heeft hem flink wat succes gebracht en wist de #3 positie in de Nederlandstalige Top 20 te halen. Eerder dit jaar was hij ook te zien en te horen in het SBS6 programma 'Bloed, zweet en tranen'. In 2012 verschenen de singles: 'Geef mij vannacht', 'Kijk naar de zon' en 'Vader en zoon'. Allen wisten een itering in de Nederlandstalige Top 20 te halen. Daarmee is een succesvolle reeks singles door hem uitgebracht.

Het eerste hitparade succes van Frank stamt uit 2006 toen hij een hitje noteerde met 'Een lange hete zomer'. Vanaf 2002 is hij als zanger professioneel aan het werk en lanceerde hij zijn carriere met de single 'Pluk alle sterren' in datzelfde jaar.

De nieuwe single is ”Grijp je kans en voel je vrij”, tekst en muziek zijn geschreven door Frank van Etten en Velibor Weller en werd opgenomen in de eigen studio van Frank. De productie was in samenwerking met Soundwise olv Eric van Tijn.

http://www.frankvanetten.nl/
https://twitter.com/FrankvanEtten

clip single ”Grijp je kans en voel je vrij

download link single ”Grijp je kans en voel je vrij