Drake in maart 2014 naar Ziggo Dome

29-10-2013 @ 17:42

Op woensdag 5 maart 2014 geeft de Canadese zanger/songwriter/rapper/acteur Drake een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Special guest bij dit concert is The Weeknd

Drake is een van de meest veelbelovende artiesten van het moment. In de Verenigde Staten en in zijn thuisland Canada is hij al een grote ster en momenteel staat hij op het punt om Nederland te veroveren. Drake scoorde eerder dit jaar underground al hoge ogen met de single Started From The Bottom van zijn nieuwe album ‘Nothing Was The Same’. Inmiddels heeft Drake sinds kort ook groter succes met de single Hold On, We’re Going Home, die deze week ook 3FM Megahit is.

Drake was aanvankelijk bekend als acteur voor zijn rol als Jimmy Brooks in Degrassi: The Next Generation. In 2006 verruilde hij zijn acteursbestaan met een reeks mixtapes voor die van zanger en rapper. Drake bleef niet onopgemerkt en door de jaren heen kreeg hij de steun van o.a. Kanye West, Jay-Z en Lil Wayne.

Landgenoot The Weeknd (Abel Tesfaye) zal in de Ziggo Dome openen voor Drake. Met zijn alternatieve r&b en zijn geheimzinnige posts online creëerde hij in korte tijd een enorme hype rond zijn persoon. De enige andere keer dat zanger/producer The Weeknd in Nederland was te zien was op PITCH in 2012.

Drake gaf in 2012 nog een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall.

DRAKE – Would You Like A Tour? + special guest The Weeknd

Woensdag 5 maart 2014
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 39, € 44, € 49 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://www.drakeofficial.com/

https://twitter.com/Drake