Mark Lotterman single in samenwerking met Cortonville

30-10-2013 @ 22:49

Op zaterdag 12 oktober jl. werd in Studio Helmbreker in Haarlem een Cortonville sessie opgenomen met Mark Lotterman. De clip van het nummer “I Miss You”, die afgelopen week door een column van RTL nieuwslezer Roelof Hemmen flink in het nieuws is geweest, is deze week officieel gepresenteerd.

Het nummer “I Miss You” is een lied over een groot gemis, over het verliezen van een dierbare, over hoe trots de ander op hem zou zijn nu en over hoe je nieuw geluk moet omarmen.

In samenspraak met Cortonville is gekozen om de clip te bestempelen als de officiële videoclip bij het nummer. Bekijk de clip hier: http://eeam.nl/artists/mark-lotterman/

De Rotterdamse singer-songwriter Mark Lotterman (1984) kondigde onlangs aan dat hij met zijn “Funny”-tour een drieweekse tour door Duitsland maakt.

Funny” bracht Mark Lotterman o.a. naar Canada, Groot-Brittannië, Luxemburg, België en Duitsland. Ook werd opgetreden bij De Wereld Draait Door.

Mark Lotterman gaat op uitnodiging van het Songs & Whispers circuit naar Duitsland waar op 15 november ”Funny” integraal zal uit gaan komen bij het label Artfullsound.
Op 20 december zal Lotterman in de Jeruzalemkapel te Gouda nummers spelen van zijn 4e studio-album “Year Without Summer” die in februari 2014 uitkomt.

http://www.marklotterman.nl
http://youtu.be/ANZPbzL37nA
https://www.facebook.com/MarkLottermanMusic
http://soundcloud.com/mark-lotterman
https://twitter.com/#!/marklotterman
http://www.reverbnation.com/marklotterman