HeavyLight: emotionele en energieke muziek

17-02-2014 @ 16:26

De bandleden van HeavyLight hebben al op diverse kleine en grote podia en festivals in Nederland en daarbuiten gespeeld. De band bestaat sinds augustus 2011 toen ze besloten samen een band te formeren.

HeavyLight bestaat uit: Allart (lead zang – gitaar), Dylan (toetsen – zang), Sander (bas – zang) en Jerry (drums – zang)

De muziek van HeavyLight: Botsend. Elkaar versterkend. Opzwepend. Ingetogen. Met uitlopers van lange, lyrische lijnen. Maar altijd pakkend. Zowel heavy als light. Een optreden vergeet je niet snel. Emotioneel en energiek. En altijd interactief met het publiek. HeavyLight maakt grote podia klein en kleine podia groot.

Op 22 februari 2013 verscheen de eerste single “HEY”. Vrijwel meteen wordt de single opgepikt door enkele DJ’s en in een maand tijd speelt HeavyLight 9 keer live op 3FM. Zo zijn ze te gast bij Herman, Rob, Ingrid, Lieke, Sander, Giel en anderen. “Hey” wordt ook opgepikt door Radio 538. Op 31 maart wordt de band door 3FM tot Serious Talent gekozen. Augustus 2013 verschijnt de tweede single "Any moment now" en maakt de weg vrij voor meer support, live optredens en een flinke bak promotie o.a. via de social media. Inmiddels is de band toe aan de opvolgende single die op 14 februari jl. op Valentijnsdag is uitgebracht: 'All of me'.

Live:
29/03/2014 Halfvasten Feesten, Zeeland (N.Br.)
05/04/2014 Taaipop 2014, Lutjebroek

http://www.heavylight.nl/
https://www.facebook.com/HeavyLightOfficial
https://twitter.com/HeavyLight

downloadlink single