Single 'Never' van Ed Struijlaart voorloper nieuwe album

15-08-2014 @ 13:21

De Haagse singer-songwriter Ed Struijlaart heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan de opvolger van zijn debuutalbum ‘Head, heart and hands’ (2012). Hiervoor heeft hij lange tijd in Londen gebivakkeerd. Het nieuwe album is getiteld ‘Closer than skin’ .

Over de totstandkoming zegt Ed: “Samen met producer Carey Willetts (Athlete) ben ik aan de slag gegaan, met als gevolg een spannende album met een meer elektronische inslag dan mijn eerste. Doel voor mezelf was om wat meer te experimenteren, niet te veel denken in stijlen en hokjes, maar gewoon maken waar mijn muzikale hartje sneller van ging kloppen. Ik vind dat dit gelukt is!

Ed Struijlaart presenteert zijn nieuwe album op 16 oktober in de kleine zaal van Paradiso in Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert is gestart.

Jl. woensdag was de nieuwe single 'Never' voor het eerste op radio te horen, dat was bij GIEL op 3FM.

In 2011 werd Ed Serious Talent bij 3FM, debuteerde met zijn single 'Face down' stond begin 2012 op EuroSonic Noorderslag en lanceerde zijn debuutalbum maart 2012. Een periode van promotie en optredens volgden, waarbij o.a. april 2013 een optreden in het voorprogramma van Ilse DeLange in Paradiso.

http://www.edstruijlaart.nl/

https://www.facebook.com/edstruijlaartofficial

https://twitter.com/EdStruijlaart