3FM Awards in Gashouder Amsterdam met o.a. Opposites, Jacqueline, Mr Probz, Bløf

09-04-2014 @ 21:03

Dit jaar is het de tiende keer dat de 3FM Awards worden uitgebreikt. Dit gebeurt op 10 april in de Amsterdamse Gashouder.

Voorafgaand aan het evenement ontving Jett Rebel al de 3FM Serious Talent Award 2014. De 23-jarige zanger mocht de vakjury prijs dinsdagavond 8 april in ontvangst nemen tijdens het programma Dit Is Domien van Domien Verschuuren.  De 23-jarige zanger was samen met Tessa Rose Jackson, Mozes And The Firstborn, Taymir en Town Of Saints genomineerd voor deze felbegeerde muziekprijs.

Jett Rebel werd in augustus (2013) uitgeroepen tot 3FM Serious Talent vanwege zijn single 'Do You Love Me At All'. Een half jaar later, in januari (2014), scoort hij een 3FM Megahit met zijn liedje 'Tonight'. Het succes van Jelte Tuinstra (dit is de echte naam van Jett Rebel) was al een beetje voorspeld. Zo liet Giel al snel weten groot fan te zijn en Timur gaf hem de titel 'Sound of 2014' in De Wereld Draait Door. De vakjury heeft voor Jett Rebel gekozen, omdat hij het afgelopen jaar het meest gedaan heeft met het predicaat Serious Talent. Hij heeft zijn carrière naar een hoger lever getild. Hij is een belofte voor de toekomst.

http://go.3fm.nl/3fm-awards/Jett-Rebel-wint-3FM-Serious-Talent-Award


Tijdens de 3FM Awards op 10 april zullen o.a. The Opposites, Jacqueline Govaert, Mr. Probz en BLØF optreden. BLØF zal optreden voor 3FM Awards Extra. Dit is na de 'gewone' 3FM Awards uitzending in de Gashouder.

3FM Awards 2014

De 3FM Awards worden op radio, internet en TV uitgezonden van 20:25 t/m 22:00 uur. Het optreden van Bløf in 3FM Awards Extra is te horen en zien van 22:00 t/m 22:30 uur op Ned 3 en de website van 3FM.

Mr. Probz wint de Schaal van Rigter

Mr. Probz heeft op 1 april jl. in de Coen en Sandershow op 3FM de Schaal van Rigter gekregen voor zijn nummer 'Waves'. Dit nummer is het afgelopen jaar het meest gedraaide nummer van Nederlandse makelij op 3FM geweest. Daarmee sleept Mr. Probz de Schaal van Rigter in de wacht, die hij tijdens de uitzending van de Coen en Sandershow op 3FM ontving.

'Waves' is een schot in de roos geweest voor Mr.Probz, want het nummer levert hem niet alleen de Schaal van Rigter op, maar ook een nominatie voor de 3FM Award 'Beste Single'. Of hij die ook aan zijn zegewagen mag binden, hoor en zie je op 10 april tijdens de 3FM Awards vanuit de Gashouder in Amsterdam. Kortgeleden ontving Mr.Probz ook al een Edison voor de single.

'Waves' is op dit moment een grote hit in Europa met o.a. #1 in Duitsland, Oostenrijk, Zwitsreland, Top 10 in Scandinavië, op weg naar een top 10 notering in Frankrijk, Polen, Tjsechië en zelfs bij de BBC is de single op de playlist (b-list) van Radio 1 gekomen. http://www.bbc.co.uk/radio1/playlist

Wil je meer weten over alle winnaars tot nu toe van een 3FM Awards, check dan deze link

http://go.3fm.nl/3fm-awards/Alle-winnaars-van-de-3FM-Awards-tot-nu-toe