Passenger dit najaar naar Amsterdam

14-04-2014 @ 17:28

Passenger heeft zijn Europese tour aangekondigd. Op 7 oktober geeft Passenger een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Passenger heeft via Facebook ook de release van zijn nieuwe single ‘Heart’s on Fire’ aangekondigd. Het nummer is afkomstig van het zesde studioalbum ‘Whispers’ dat 6 juni verschijnt. Volgens de zanger is het nog te verschijnen album zijn vrolijkste album tot nu toe. “It's quite cinematic. There are lots of big stories and big ideas. There are also some sombre moments about loneliness and death but, hey, it wouldn't be a Passenger album without those. Mostly though, it’s a really positive album." legt hij uit.

Passenger is de artiestennaam van de Britse singer/songwriter Mike Rosenberg. Jarenlang reisde de zanger, die in eerste instantie met vier anderen de band Passenger vormde, als straatmuzikant de wereld rond. Zijn eerste vier albums financierde hij met het geld dat hij verdiende als straatmuzikant.
Hij vertrok in 2009 naar Australië waar zijn meest recente album ‘All The Little Lights’ tot stand kwam. Het album bereikte in vele landen de top tien status. Zijn grote doorbraak kwam met de single ‘Let Her Go’, waarmee hij in 20 landen op #1 kwam en meer dan 222 miljoen views op YouTube behaalde.

PASSENGER - Whispers European tour 2014

Dinsdag 7 oktober 2014
Heineken Music Hall- Amsterdam
Entree: € 34 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uurKaartverkoop start vrijdag 25 april om 9.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 - 300 1250 (45 cpm).

http://www.passengermusic.com/

https://www.facebook.com/PassengerOfficial

https://twitter.com/passengermusic