Javier Guzman in voorprogramma Lewis Black

15-05-2014 @ 21:15

Op 6 juni in Rotterdam, 8 juni in Groningen en 9 juni in Amsterdam

Niemand minder dan Javier Guzman geeft invulling aan het voorprogramma van de aanstaande shows van Lewis Black in Nederland. De nieuwe show ‘The Rant Is Due’ van de Amerikaanse stand-up comedian en oprichter van de Comedy Explosion krijgt hiermee een onverwacht sterke toevoeging. Guzman en Black zijn samen te zien in Theater Zuidplein Rotterdam op vrijdag 6 juni, in Stadsschouwburg Groningen op zondag 8 juni en in Koninklijk Theater Carré Amsterdam op maandag 9 juni 2014.

Lewis Black en Javier Guzman
De inmiddels 65-jarige Lewis Black heeft een speciale band met Nederland en met Javier Guzman. Midden jaren '90 woonde Black een half jaar in Amsterdam en richtte hij de Comedy Explosion op, waarvoor Javier Guzman vooral in de beginperiode vele stand-up comedy optredens verzorgde. Vanaf die tijd is er een sterke band tussen beide comedians en is het respect voor elkaar alleen maar groter geworden. Zodoende speelde Black in 2009 al eens met Guzman in Carré en binnenkort, anno 2014, staan ze weer op hetzelfde toneel.

Javier Guzman mag zich scharen onder de beste Nederlandse cabaretiers van dit moment. In de afgelopen tien jaar heeft hij met zijn theaterprogramma’s Bot, Ton Zuur, Delirium, Por Dios, Oorverdovend en Delirium II vele Nederlandse theaters weten uit te verkopen. Het is daarom des te opmerkelijk dat hij een ´bijrol´ wil spelen in de shows van Lewis Black. Met het Engelstalige optreden van Javier Guzman in het voorprogramma van ´The Rant Is Due´ worden kaartkopers getrakteerd op twee comedy-giganten voor de prijs van één.

Comedy Central presents: Lewis Black – ‘The Rant is Due’

Vrijdag 6 juni 2014 – Theater Zuidplein | Rotterdam

Aanvang show: 20.00 uur (deuren geopend vanaf 19.00 uur) Entree: € 30,- (excl. servicekosten)

Zondag 8 juni – Stadsschouwburg | Groningen

Aanvang: 20.15 uur (deuren geopend vanaf 19.15 uur)
Entree: € 30,- (excl. servicekosten)

Maandag 9 juni 2014 – Koninklijk Theater Carré | Amsterdam
Aanvang show: 20.00 uur (deuren geopend vanaf 19.00 uur)
Entree: van € 28,- t/m € 34,- (excl. servicekosten)

www.lewisblack.com

www.javierguzman.nl