Première debuutshow Camerettenfestival winnaar Vincent Geers

04-12-2009 @ 17:21

Debuutshow winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2007 in première in
Amstelveen
Vincent Geers was de overtuigende winnaar van zowel de jury- als de publieksprijs van Cameretten 2007. 'De opbouw van zijn programma was goed doordacht, hij durfde risico's te nemen, had originele observaties en had een krachtige uitstraling', aldus de jury. Inmiddels is hij bekend als columnist voor de NL20, is hij een van de headliners bij Comedy Explosion en heeft hij zijn debuutshow ontwikkeld: 'Onder Controle'. Op zondag 10 december 2009 is de officiële première van zijn theatershow in Theater Griffioen in Amstelveen. Daarnaast wordt Vincent Geers in de Cabaret & Comedygids 2008/2009 genoemd als één van de vijf opmerkelijke talenten die in de gaten gehouden moeten worden!

Vincent bouwt zijn carrière zorgvuldig op. Hij startte zo'n tien jaar geleden als comedian, sloot zich aan bij de Comedy Explosion en groeide uit tot één van de kernwaarden van dit komediecollectief. Ondertussen studeerde hij aan de opleiding theaterdocent/-maker van Amsterdam en in het jaar dat hij zijn opleiding afrondde won hij het meest prestigieuze cabaretfestival van Nederland, Cameretten! Geen onterecht gehypte en vluchtige cabaretier dus, maar een cabaretier met levenservaring en theaterkennis en niet in het minst, bijzonder veel talent!  

'Onder Controle' gaat in première in theater Griffioen in Amstelveen. De voorstelling tourt vervolgens nog langs een groot aantal Nederlandse theaters waaronder Theater Zuidplein in Rotterdam, Theater Bellevue te Amsterdam, het Parktheater te Eindhoven en Stadsschouwburg Utrecht en eindigt op 5 juni in Chasse te Breda.
Kijk voor het volledige tourschema op www.vincentgeers.com.