Sunnery James & Ryan Marciano toegevoegd aan programma A Day At The Park

29-05-2014 @ 16:14

Sunnery James & Ryan Marciano: het dynamische dj-duo is toegevoegd aan het programma van het ‘Open Air’ podium op A Day at the Park, het jaarlijkse boutique festival dat zaterdag 12 juli voor de zevende keer plaatsvindt in het Amsterdamse Bos. Met eerder bekend gemaakte headliners als Paul Kalkbrenner, The Opposites, Derrick May, Moodymann en The Magician verkeren ze in goed gezelschap.

Het duo stond al langer op het verlanglijstje van de organisatie en nu gaat het er dan eindelijk van komen. Met wereldwijde optredens op de allergrootste festivals, een zomerresidentie bij Amnesia op Ibiza en niet te vergeten hun eigen 'Sexy by Nature' show zit de agenda bomvol. Nederland lijkt haast te klein geworden, maar voor het gezelligste festival van Amsterdam maken Sunnery James & Ryan Marciano graag een uitzondering. Verwacht een set vol sexy big room house music - en vooral veel energie, chemie en good vibes.

Tot middernacht

Er is meer nieuws: het festival mag een uur langer doorgaan dan andere jaren! A Day at the Park is het enige evenement in het Amsterdamse Bos (en omstreken) waaraan deze vergunning verstrekt is. Om twaalf uur ’s middags gaat het feest van start en om middernacht wordt het afgesloten met een spectaculair vuurwerk. Mede dankzij dit extra uurtje heeft de organisatie een aantal wijzigingen doorgevoerd in de muzikale programmering.

Benny Rodrigues vervangt Frankie Knuckles

De gehele internationale muziekindustrie werd 31 maart jongstleden diep getroffen door het plotselinge overlijden van Frankie Knuckles. Zo ook het team van A Day at the Park, waar hij 12 juli zou optreden. Na lang beraad werd besloten om Benny Rodrigues te vragen Frankie Knuckles te vervangen in de ‘Welcome 2Da Klub’ area, waar het ‘pure’ geluid de boventoon voert. “Benny is onze eigen ongekroonde koning van de house, zeker wanneer deze raakvlakken met techno heeft. Hij weet als geen ander hoe je het Nederlandse publiek in vervoering brengt. We zijn ervan overtuigd dat hij een passend eerbetoon brengt aan The Godfather of House” aldus de organisatie.

Embrace Live – the sound of Buddha to Buddha

De creatieve samenwerking tussen A Day at the Park en lifestyle-merk Buddha to Buddha beslaat voor het vierde jaar op rij een vrijplaats vol muzikanten, dichters, schilders en andere kunstenaars. Dit jaar wordt het muzikale gedeelte ingevuld door Buddha to Buddha’s kersverse stichting ‘Embrace Live’, dat tot doel heeft talenten in een vroeg stadium te herkennen en te begeleiden, met de juiste personen en organisaties in contact te brengen en de mogelijkheid te bieden om op populaire evenementen ervaring op te doen. Oprichter Batul Loomans, ooit ook verdienstelijk als MC: “Ik ben mijn merk vanuit passie voor iets moois begonnen. Het is geweldig te ervaren dat zoveel professionals uit de elektronische muziekwereld onze stichting steunen, volledig gedreven vanuit hun eigen passie.

De ambassadeurs van Embrace Live scouten talent over de hele wereld maar ook bij opleidingsinstituten in Nederland zoals de Herman Brood Academie in Utrecht. Embrace Live ambassadrice Marcella Suring, al jarenlang één van de meest succesvolle Nederlandse vrouwelijke DJ’s, is docent aan deze academie en komt hierdoor in het vroegst mogelijke stadium in aanraking met jonge, gedreven dj-producers. Tijdens A Day at the Park biedt Embrace Live (in volgorde van opkomst) het podium aan: Rachel Green, The Carpet Pilots, April, The Brahms, Tenzers, Tahko, Virgil Delion, Taras van de Voorde en tot slot The Avengerz - beter bekend als Jeroenski & juf Marcella zelf.

Tickets voor A Day at the Park bedragen € 45,- (ex. fee)

www.facebook.com/adayatthepark

www.twitter.com/adayatthepark

www.youtube.com/adayattheparkNL