Sunnery James & Ryan Marciano lanceren nieuw label Sono Music i.s.m. Armada Music

07-11-2016 @ 22:44

Sunnery James & Ryan Marciano hebben zich aangesloten bij Armada Music. Het duo start samen een nieuw label: SONO MUSIC. De eerste single op het label wordt in januari 2017 uitgebracht.

Sunnery James & Ryan Marciano behoren tot de meest actieve Nederlandse dj's in de wereld van dancemuziek. De Amsterdamse dj’s en producers staan ieder jaar op de grootste en belangrijkste festivals ter wereld en verdienden met hun herkenbare sound een vaste plek in Hakkasan, de wereldbekende club in Las Vegas. Naast het touren en produceren hosten de heren ook hun eigen radioshow: ‘Sexy by Nature’. Deze week werd bekend dat de radioshow vanaf januari te horen is op Radio 538.

Sunnery James & Ryan Marciano: “Het hebben van een eigen label Sono Music is een droom die uitkomt en iets wat al geruime tijd op de planning stond. Het geeft ons de ruimte om een platform te creëren voor nieuwe muziek van opkomende artiesten en voor onze eigen muziek. We kunnen niet wachten om hiermee te beginnen.

Maykel Piron, CEO Armada Music: “We kunnen niet wachten om samen met Sunnery James & Ryan Marciano dit nieuwe avontuur aan te gaan. De heren zijn wat mij betreft één van de beste dj’s ter wereld en wij verheugen ons erop om hun carrière middels het nieuwe label extra te gaan ondersteunen.

Op 7 december zijn Sunnery James & Ryan Marciano te vinden in Armada Musics eigen club voor een nieuwe editie van ‘Armada Invites’. ‘Armada Invites’ is een terugkerend evenement waarin de grootste namen in de dancemuziek (waaronder Erick Morillo Armin van Buuren, Gareth Emery, Cedric Gervais en Julian Jordan) exclusieve showcases verzorgen. Deze shows zijn live te volgen op de Facebook-pagina en het YouTube-kanaal van Armada Music. De editie met Sunnery James & Ryan Marciano is de eerste ‘Armada Invites’ na het driedaagse livestreamspektakel tijdens Amsterdam Dance Event 2016.