Hart vol muziek: single release van Amelander band Van Geeft 'M

22-06-2014 @ 21:01

De Amelander band Van Geeft’M heeft op 18 juni haar single ‘Hart vol muziek’ uitgebracht. De single is afkomstig van hun recent verschenen album ‘Storm’.  Hun eerste single ‘Daarom zing ik’ kon rekenen op veel airplay en interesse vanuit de media. Op 5 juli a.s. is de band live te horen op Radio 2’s Tros Muziekcafé. Het album ‘Storm’ werd opgenomen onder supervisie van producer Michiel Hoogenboezem.

Sinds 2009 treedt Van Geeft ‘M veelvuldig op en zetten ze menige zaal op z'n kop met hun energieke en eigen geschreven muziek. De Nederlandse, Friestalige en aantal in Amelander dialect gezongen liedjes zijn allemaal opgebouwd rondom akoestische gitaar, accordeon en meerstemmige zang.

In 2009 bracht het duo hun debuutalbum ‘Meer dan ooit’ uit. De release leverde veel optredens op en ook een stroom aan voorprogramma’s was het gevolg: Nick en Simon, Wolter Kroes, 3JS e.a. gaven het duo de ruimte op het podium. Veel van hun liedjes zijn geïnspireerd op het typische eilandleven. Beiden groeiden op in het Amelander dorpje Buren. Muziek is onlosmakelijk verbonden met de eilander cultuur- en samenleving. Beiden speelden in de plaatselijke brassband Canite Tuba en daarna in diverse Amelander bands, alvorens de handen ineen te slaan.

http://www.vangeeftm.nl
https://www.facebook.com/van.geeftm

Link naar video ‘Daarom zing ik’

@VanGeeftM

downloadlink album