Nieuwe single Allan Hoekman

18-08-2014 @ 11:09

De spontane zanger Allan Hoekman uit Drachten heeft een waardige opvolger gemaakt voor zijn vorige singles 'Zeg maar ja en geen nee' en 'Ik leef mijn eigen leven'. Samen met zijn producer Jeroen Dirksen heeft Allan de tekst geschreven voor zijn nieuwe single: 'Morgen kan het anders zijn'. 

In 2010 wint Allan Hoekman de Friesland Soundmix Awards en begint het balletje te rollen. Hij komt in contact met o.a. Ed van Toorenburg (Breeze – “Surfing, surfing, windsurfing”) die een aantal nummers voor Allan schrijft, maar deze zijn echter nooit officieel uitgebracht. Vrij vlot hierna besluit Allan een samenwerking aan te gaan met Erik Dikeb die de single “Dat ik bij je hoor” voor hem schrijft en uitbrengt. Dit wordt Allan’s eerste officiële single. Het nummer wordt bij de doelgroep zenders goed ontvangen.

In 2013 komt Jeroen Dirksen op Allan’s pad, hij is producer van vele bekende artiesten. Al snel volgt dan de single “Zeg maar ja en geen nee”. Deze wordt in mei uitgebracht, krijgt goede recensies. Allan wordt mede dankzij de single genomineerd voor een BumaNL Award als “Nieuw Hollands Talent".

November 2013 volgt de single “Ik leef mijn eigen leven”. Het is een opvallende productie van Jeroen Dirksen. Deze single krijgt ook weer goede support. In de zomer van 2014 presenteert Allan Hoekman zijn nieuwste single “Morgen kan het anders zijn”. In samenwerking met Jeroen Dirksen en Wiebe Bijlsma werkt Allan zelf mee aan de tekst van de single. De single is een vrolijk uptempo nummer.

www.allanhoekman.nl

single: “Morgen kan het anders zijn

Label: StormRecords

Release: 13 augustus 2014

downloadlink single