Heidi Happy brengt Golden Heart uit in Nederland

13-09-2014 @ 12:31

De kans bestaat dat de naam Heidi Happy geen belletje doet rinkelen. Dit terwijl de Zwitserse zangeres en multi-instumentaliste al een behoorlijke staat van dienst heeft. Ze heeft maar liefst vijf albums op haar naam staan en nu ook een release in Nederland. Het album "Golden Heart" is vanaf 19 september verkrijgbaar op cd en digitaal.

Golden Heart klinkt warm en meeslepend. Haar songs, variërend van Folk-achtig tot Alternative en Electro, zijn zeer veelzijdig en origineel met intieme en grootse, sferische nummers. De warme en coole klankkleur van haar stem versterkt die sfeer, en overtuigt op een manier dat je van Heidi Happy gelijk meer wilt horen. Ze dompelt je onder met haar mooie en charmante expressie.

Optredens staan gepland op 28 september vindt de albumpresentatie plaats in de Kleine Zaal van Paradiso. De dag ervoor, op 27 september, is Heidi Happy te zien tijdens het Freeze Festival in Leeuwarden. Daarna vervolgt ze haar Europese tour in onder meer Engeland en Frankrijk.

Achtergrond
Heidi Happy begon haar carrière in 2006. Door haar warme stem en lieflijke songs werd zij snel omarmd door het (Zwitserse) publiek. Samenwerkingen met grote namen als Yello, Stephan Eicher en Scott Matthew zorgden voor landelijke roem, maar ook buiten de Zwitserse grenzen is ze inmiddels geen onbekende meer. Zo speelde ze onder meer op Eurosonic (NL), Reeperbahnfest (DE) en MIDEM (FR).

http://www.heidihappy.ch/

https://twitter.com/HeidiHappyNow