Droom weg bij de sound van 9 Meter Sessies op 15 november in Utrecht

04-11-2014 @ 21:05

Na een zeer geslaagde eerste editie biedt 9 Meter Sessies een tweede knusse singer-songwriter avond aan. Tijdens de optredens in de 9 meter lange ruimte zullen de artiesten worden opgenomen met vakkundig apparatuur. Deze opnames zullen achteraf te horen zijn op Soundcloud en Facebook! Bij de intieme sessie voorafgaand aan de avond heb je de mogelijkheid om een stapje dichterbij de artiest te staan en zijn repertoire beter te leren kennen.

Op zaterdag 15 november zal de Kargadoor gevuld zijn met de prachtige klanken van Lucy Paul en Noam Vazana. Lucy Paul heeft al op twintigjarige leeftijd haar eigen backingband en een scala aan zelfgeschreven nummers in de genres pop, country en folk. Haar inspiratiebronnen zijn o.a. John Mayer en Amy MacDonald. Dit jaar nam ze deel aan de Popronde. “Mensen die van mijn muziek genieten, dat is het mooiste wat er is. Ik leg veel gevoel in mijn nummers, ik denk lang na over de teksten die ik schrijf. Ik wil een verhaal vertellen, maar toch wil ik dat mensen er hun eigen beeld bij krijgen.” - Lucy Paul.

De muziek van de Israëlische Noam Vazana kan beschreven worden als symfonische pop. Ze schrijft ‘spiking piano’ – gedreven liedjes met klassieke invloeden en jazz trombone solo’s. Haar inspiratiebronnen zijn o.a. Neil Young en Kate Bush. In haar nieuwe album, Love Migration, beschrijft Noam haar ervaringen als immigrant in Europa. Ze neemt de luisteraar mee op haar zoektocht naar een gevoel van thuis. Verder was ze te zien op Jazzhead Skoda Club Night, en kwam ze tot de kwart finale van de Grote Prijs van Nederland.

Na afloop is er zelfs de kans om even te praten en op de foto te gaan met de artiesten. Voor maar drie euro kun jij bij deze muzikale avond zijn, de moeite waard om een kijkje te komen nemen dus.

Zin om daarna weer te gaan? De derde en tevens laatste editie vindt plaats op 13 december.

Praktische informatie
Locatie: Kargadoor
Adres: Oudegracht 36, Utrecht
Deuren open: 20:00u
Prijs: 3 euro
Intieme sessies: 19:30u
Prijs: 5 euro