Laatste kans op 9 Meter muziek

06-12-2014 @ 19:59

Na een twee zeer geslaagde edities biedt 9 Meter Sessies een laatste knusse singer-songwriter avond aan. Tijdens de optredens in de 9 meter lange ruimte zullen de artiesten worden opgenomen met vakkundig apparatuur. Deze opnames zullen achteraf te horen zijn op Soundcloud en Facebook!

Op zaterdag 13 december zal de Kargadoor in Utrecht gevuld zijn met de folk, country en rock sound van Wouter Hogers en Goodwill Tapes.

De Amsterdamse Wouter Hogers is een 22 jarige singer-songwriter. Inspiratie voor zijn teksten haalt hij uit het leven, de mensen en de wereld. Zijn grote voorbeelden zijn J.J. Cale, Lou Reed, Neil Young, Bob Dylan en Johnny Cash. Momenteel is Wouter bezig met het opnemen van zijn nieuwe EP.
Goodwill Tapes is de artiestennaam van de 32 jarige Amerikaanse Josh Smith. Na jaren met verschillende bands over de wereld te hebben opgetreden, trok hij zich terug op het Nederlandse platteland. Hieruit komt een nieuwe waardering voor de stille eenzaamheid voort. Dit wordt weerspiegeld in zijn muziek. Voorbeelden voor hem zijn Paul Simon en Art Garfunkel.

Na afloop is er de kans om even te praten en op de foto te gaan met de artiesten. Voor maar vier euro kun jij bij deze muzikale avond zijn. Laatste kans!

Locatie: Kargadoor
Adres: Oudegracht 36, Utrecht
Deuren open: 20:00
Prijs: 4 euro