Jandino live in Ahoy DVD

13-12-2014 @ 14:35

Op 7 juni 2014 schreef Jandino Asporaat geschiedenis door als eerste Nederlandse cabaretier een show te geven in een uitverkocht Ahoy. Het was de afsluiter van De Revue, zijn meest succesvolle theatertour tot nu toe.

De hilarische show, die meer dan 100.000 bezoekers trok, is uitgebracht op DVD, met als bonus een hilarische backstage registratie en een timelapse.

Dat Jandino zijn theatertour mocht afsluiten met een uitverkochte show in sportpaleis Ahoy in Rotterdam, was een jongensdroom die uitkwam. Komische, herkenbare anekdotes, mooie verhalen en brutale grappen worden afgewisseld met hilarische interactie met het publiek. En waar hij in het theater nog rekening moest houden met brandveiligheid, kon hij in Ahoy helemaal los gaan! Met spetterend vuurwerk, dansers van de Groove Kings en een gastoptreden van de enige echte Judeska, word je als kijker opnieuw meegenomen naar het grootste theater van Nederland.

Als bonus op de DVD is een hilarische backstage documentaire toegevoegd, waarin Jandino de kijker meeneemt in de voorbereiding op zijn show.

Jandino Asporaat (1981) is een geboren comedian en showman. Daarnaast schrijft, zingt en danst hij. Zijn stijl wordt omschreven als energiek, grappig en charmant. Jandino presenteert zijn eigen tvprogramma De Dino Show bij de NTR. De show zit momenteel midden in het vijfde seizoen en werd in 2013 genomineerd voor de prestigieuze Gouden Roos (Rose d’Or). Eerder stond Jandino in de Nederlandse theaters met de voorstellingen 'Antilliaanse Pot’, ‘Buena Vista’ en ‘Laat ze maar komen’.

DVD release: 28-11-2014

http://www.jandino.nl/

https://twitter.com/jandinoasporaat