Armin van Buuren zit One Direction op de hielen

16-12-2014 @ 21:02

Armin van Buuren’s ‘A State Of Trance’ heeft op de Spotify Playlist de 200.000 volgers overschreden. Hiermee heeft hij de op één na meest gevolgde artiesten afspeellijst wereldwijd. Met meer dan 200,000 volgers is het een prestatie die alleen nog, met een relatief klein verschil, door pop sensatie One Direction verslagen wordt. Deze zitten op het moment van schrijven zo rond de 235.000 volgers.

2014 is een jaar geweest met een hoop primeurs voor Armin waarin hij met een 7x platina award werd beloond voor ‘This Is What It Feels Like’, genomineerd werd voor een Grammy en de Nederlandse Gouden Radio Ring en meer dan 1 miljoen volgers (inmiddels bijna 1,2 miljoen) op zijn Spotify kanaal kreeg. Hiernaast deed hij 34 shows in 5 continenten met zijn wereldtour ‘Armin Only: Intense’, releasde hij ‘Armin Athems: Ultimate Singles Collected’ en herwon hij zijn top 3 plek in de DJ Mag top 100 poll.

Armin van Buuren was een van de eerste DJ’s die Spotify vanaf het begin volledig omarmde door zijn radioshow wekelijks beschikbaar te maken op het platform, evenals alle muziek en releases van zijn muzieklabel Armada Music. Het lijkt erop dat de fans zijn inspanningen blijven waarderen en dat ze hem nog steeds in grote getale blijven steunen.

www.arminvanbuuren.com
https://www.facebook.com/arminvanbuuren
https://www.youtube.com/user/arminvanbuuren
https://twitter.com/arminvanbuuren
https://soundcloud.com/ARMINvanbuuren

https://play.spotify.com/user/arminvanbuurenofficial/playlist