Armin van Buuren eerste Nederlandse artiest met 1.000.000 volgers op Spotify

08-07-2014 @ 21:02

DJ en producer Armin van Buuren heeft het record aantal van 1 miljoen volgers op Spotify bereikt. Hij is hiermee de eerste Nederlandse artiest die deze mijlpaal heeft behaald en daarmee ook één van de top 50 meest gevolgde Spotify artiesten in heel de wereld. Er is enkel een handvol DJ’s die meer dan een miljoen volgers hebben. Daarmee is Armin één van de top 5 meest gevolgde DJ’s in de wereld.

Armin: ‘Wow! 1,000,000 volgers op Spotify. Ik wil graag al mijn fans bedanken voor het volgen van mijn persoonlijke Spotify afspeellijsten en de ASOT afspeellijst. Mijn label Armada Music en ik geloven dat het streamen van muziek de toekomst is en investeren dan ook veel tijd en energie in het optimaliseren van onze playlists.’

De DJ die op dit moment als enige wekelijks zijn radioshow ‘A State of Trance’ aanbiedt op Spotify, heeft altijd al een speciale band gehad met het platform. Andere populaire afspeellijsten van de DJ zijn ‘The Armin van Buuren Top 50’ en ‘Who’s Afraid of 138?!’ Armin zal ook nieuwe, unieke Spotify afspeellijsten toevoegen om deze mooie mijlpaal te vieren.

Will Hope, Director of label relaties, EU bij Spotify: ‘Armin and Armada Music hebben Spotify altijd omarmd als promotioneel en commercieel platform. Ze hebben hard gewerkt aan het opbouwen en laten groeien van een fanbase op Spotify en hebben op innovatieve manier de relatie tussen artiest en fan weten te versterken. Armin’s populaire wekelijkse radioshow A State of Trance heeft hier voor een groot deel aan bijgedragen. Van harte gefeliciteerd met het behalen van 1 miljoen volgers!’

Als dank en blijk van waardering naar de fans die hebben gezorgd dat Armin deze mijplaal heeft behaald, zal Armin een Philips M1X-DJ box, 25 Algoriddim Djay 2 apps en 25 premium Spotify abonnementen weggeven. Om mee te doen aan deze competitie ga je naar www.arminvanbuuren.com of Spotify en volg je Armin’s Spotify profiel. De winnaars worden willekeurig geselecteerd en de winnaar van de Philips M1X-DJ box wordt bekend gemaakt tijdens Armin’s ‘A State of Trance’ radio show op 24 juli a.s. De overige winnaars krijgen persoonlijk bericht via Spotify op dezelfde dag.

www.arminvanbuuren.com