Supertramp in Ziggo Dome

14-02-2015 @ 12:39

Supertramp kondigt de "Supertramp Forever Tour" aan. Het zijn de eerste live-optredens in meer dan vijf jaar voor de legendarische band. De tour begint op 3 november 2015 in Porto, Portugal en omvat 26 concerten in onder meer Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Portugal, België, Luxemburg en Engeland. Als onderdeel van deze tournee staat de band op vrijdag 11 december in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

Naast Supertramp-oprichter, zanger en toetsenist Rick Davies, bestaat de line-up uit John Anthony Helliwell, saxofoons, houtblazers en Bob Siebenberg, drums. Ook oudgedienden van eerdere Supertramp-tours, Jesse Siebenberg leadzang, gitaren en percussie, Cliff Hugo bas, Carl Verheyen gitaar, Lee Thornburg trompet, Gabe Dixon zang en keyboards en Cassie Miller achtergrondzang maken deel uit van de bezetting. De "Supertramp Forever Tour" zorgt ook voor de langverwachte terugkeer van Mark Hart, zang, gitaar en keyboards.

Rick Davies werkt samen met de set- en lichtontwerper Michael Brian Duncan aan een nieuwe podiumproductie die het publiek een geweldige audio en visuele Supertramp-ervaring gaat bieden. Supertramp is bekend van klassieke albumtracks "Rudy", "Fools Overture" , prachtige juweeltjes en hits waaronder "Dreamer", "Give a little bit", "Bloody Well Right", "It's raining again", "Goodbye Stranger", "School", "The Logical Song", etc.

Supertramp Forever Tour

vrijdag 11 december, Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur
Entree: 49, 59, 64, 69

https://www.facebook.com/pages/Supertramp/