SUPERTRAMP 70-10 TOUR IN HET GELREDOME XS

24-04-2010 @ 15:52

Om te vieren dat 40 jaar geleden hun eerste album uitkwam, gaat Supertramp dit najaar op tournee in Europa. Als onderdeel van deze 70-10 Tour geeft de band op maandag 4 oktober een concert in het GelreDome XS in Arnhem. De tour start op 2 september 2010 in Halle, Duitsland en omvat 35 shows in verder Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Portugal, België, Engeland en Ierland.  

Behalve Supertramp oprichter, zanger en toetsenist Rick Davies, doen ook legendarische Supertramp leden John Anthony Helliwell, saxofoons en houtblazers, en Bob Siebenberg, drums mee aan de tournee. De line up wordt compleet gemaakt door bekende namen van vorige Supertramp tours: Jesse Siebenberg, zang, gitaren en percussie, Cliff Hugo, bas, Carl Verheyen, gitaren en Lee Thornburg, trompet.

Rick Davies ontwikkelde samen met de set- en lichtontwerper Michael Brian Duncan een nieuwe podium productie die het publiek een complete Supertramp ervaring gaat bieden, voor zowel de ogen als oren. De repetities zijn op dit moment aan de gang in New York en de band zal tijdens de ruim twee uur durende show een groot aantal klassiekers uit hun veertig jarige geschiedenis spelen zoals ‘Bloody Well Right’, ‘Dreamer’, ‘From Now On’,  Goodbye Stranger’, ‘The Logical Song’, ‘Rudy’ en nog veel meer. Supertramp speelde voor het laatst in Nederland in 2002 in Ahoy.

SUPERTRAMP 70-10 TOUR
Maandag 4 oktober 2010
GelreDome XS - Arnhem
Entree: € 49, € 53, € 56, € 59 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://www.supertramp.com/