Brit Floyd op 12 november in de HMH Amsterdam

14-04-2015 @ 21:29

Op donderdag 12 november komt Brit Floyd, 'The World's Greatest Pink Floyd Show' naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. 

De show staat in het teken van de Space en Time World Tour die in Amerika van start gaat. Een spectaculaire nieuwe lichtshow, een immens grote productie en meer dan 100 concerten maken onderdeel uit van deze nieuwe tour waarin 5 decennia Pink Floyd centraal staat.

Dit jubileum wordt gevierd met muziek van de beginjaren uit 1965 tot aan het laatste album The Endless River. O.a. nummers van de veelgeprezen Pink Floyd albums, The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall en The Division Bell, komen voorbij tijdens deze schitterende show.

Over de succesvolle Discovery World Tour uit 2014 zegt Damian Darlington zanger, gitarist en muzikaal leider van Brit Floyd 'De reactie van het publiek was overal fenomenaal. Absoluut geweldig. Hartelijk dan aan iedereen die de show heeft bezocht. We kunnen niet wachten om in 2015 weer op de bühne te staan'.

Brit Floyd neemt je mee op een fantastische muzikale reis met hoogtepunten uit de ongelofelijke Pink Floyd catalogus. Aandacht voor elk muzikaal detail, het creëren van de Pink Floyd concertervaring in combinatie met een geweldige lichtshow en de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van geluid maakt Brit Floyd een geweldige show die zowel visueel als muzikaal een absolute hoogtepunt is voor de liefhebber.

Brit Floyd

Donderdag 12 november. Heineken Music Hall - Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur. Entree: 49, 52 en 55 (excl. servicekosten)

http://www.britfloyd.com/