Major Lazer op 3 oktober in de HMH

28-04-2015 @ 21:10

Major Lazer, het succesvolle dancehall project van producer Diplo, komt op zaterdag 3 oktober naar de Heineken Music Hall, Amsterdam. 

Major Lazer zorgt al sinds de oprichting in 2008, met hun wervelwind van future dancehall, moombahton, soca en trap, wereldwijd voor gewaagde en explosieve optredens. Zo stond het collectief rondom de Amerikaanse producer Diplo twee jaar geleden nog in een dampende tent op Lowlands en was Major Lazer Soundsystem (in kleinere formatie) de afgelopen dagen speciaal voor Koningsnacht en Koningsdag met hun takeover shows te zien op diverse club locaties in Amsterdam en Utrecht.

Op 29 mei komt het derde studioalbum 'Peace Is The Mission' uit, met onder andere de enorme hit 'Lean On' (feat. DJ Snake en MØ) dat de eerste plaats in de Nederlandse hitlijsten veroverde. Ook staan er samenwerkingen op met artiesten als Ellie Goulding, Pusha T, 2 Chainz, en Ariana Grande.

Gewapend met dit nieuwe album en stevige hits als 'Bubble Butt', 'Get Free' en 'Watch Out For This (Bumayé) ' komt Major Lazer in volledige bezetting dit jaar weer terug naar ons land. Eerst met een optreden op Lowlands in augustus en op zaterdag 3 oktober in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Major Lazer

Zaterdag 3 oktober, Heineken Music Hall, Amsterdam

Aanvang: 20.30 uur. Entree: 35,- (excl. servicekosten)

http://majorlazer.com/

https://www.facebook.com/majorlazer