Erik Arbores tekent bij AT Bookings

24-01-2016 @ 16:20

Erik Arbores, één van Nederlands jongste en meest talentvolle club DJ’s, heeft een overeenkomst getekend bij AT Bookings!

Erik componeert zijn eerste klassieke pianostuk op 9-jarige leeftijd, maar al snel volgen dance-producties op de computer. Hij haalt op 13-jarige leeftijd zijn gymnasium-diploma en start een studie aan de TU in Delft, die hij na een half jaar afbreekt om zich volledig op muziek te richten. "Mijn beste beslissing ooit", aldus Erik, inmiddels 19 jaar (1997).

Na zijn optreden bij DWDD krijgt Erik diverse aanbiedingen van DJ's en labels. Hij brengt muziek uit op het label van Armin van Buuren en zijn debuutsingle 'Bliss' beland op #1 in iTunes. Later tekent Erik bij Spinnin' Records; de plek waar o.a. Afrojack en Martin Garrix hun doorbraak beleefden.

Sindsdien heeft Erik Arbores vele bijzondere optredens gedaan. Zo draaide hij voor toenmalig Koningin Beatrix, draaide hij als jongste DJ ooit in Privilege Ibiza en staat hij in een volle HMH tijdens dance4life, waar hij ambassadeur van is. Ook was hij special guest tijdens de concerten van Guus Meeuwis in het PSV Stadion.

Na vele optredens, releases en remixen de afgelopen jaren start hij 2016 met de single ‘Elevator’, waarop hij samenwerkt met DJ Fresh. ‘Elevator’ verschijnt 8 februari bij Spinnin’ Records.

https://www.facebook.com/ErikArbores/

https://twitter.com/erikarbores

Snapchat: erikarboressnap