Joia tekent distributiedeal met M.A.R.S. Worldwide, debuutalbum nu uit

28-07-2017 @ 21:09

Zangeres Joia heeft voor haar debuutalbum ‘Living It Now’ een distributiedeal getekend met M.A.R.S. Worldwide, het muziekbedrijf van Marcel Albers en Rose Spearman. Joia bevindt zich bij M.A.R.S. in het goede gezelschap van artiesten als Moke, Roosbeef, Ellen Ten Damme en Yori Swart. Onlangs was Joia te gast in het radioprogramma van Leo Blokhuis. 

Joia staat voor flamboyante powerpop. De Nederlandse zangeres vangt het conflict van haar generatie in een prachtig album vol liefdesliedjes met een donker rafelrandje. Met haar ontwapende persoonlijkheid, haar scherpzinnige songteksten en flamboyante podiumuitstraling slaat de zangeres een brug tussen pop en alternatief.

Elk liedje op ‘Living It Now draagt een vraag uit. Het zijn liefdesliedjes, maar door twijfel en onbegrip zit er aan elke song ook een donker rafelrandje. De zangeres wil in haar muziek de onderdrukte emoties, het verlangen en de eeuwige zoektocht naar liefde blootleggen.

Musicmaker over het album: “De Rotterdamse zangeres is een creatieve duizendpoot met geheel eigen ideeën en een unieke sound. Uniek en recht uit het hart.”

Joia schitterde in Paradiso in de finale van de Grote Prijs Van Nederland, presenteerde haar eerste videoclip Silver Plate in de Rotterdamse Doelen, maakte de mini-documentaire ‘Anders anders’, speelde op de opening van CS Rotterdam voor koning Willem-Alexander, en was finalist in de Music Matters Award.

Je kunt Joia de komende maanden live zien op de volgende data:

Donderdag 3 augustus| Paradiso, Amsterdam
Vrijdag 4 augustus | Zomerterras, Vlaardingen
Zaterdag 26 augustus | Where we’ve met, Schiedam
Maandag 28 augustus | Zeelands Nazomer Festival, Middelburg
Vrijdag 6 oktober | Podium Boxtel, Boxtel
Zondag 12 november | Theater de Steenakker, Haps

http://joiamusic.nl/