Internationale Beatles' verzamelaarsbeurs op 31 maart in Leiden

17-02-2018 @ 12:56

The Beatles zijn al meer dan 45 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude albums gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En ook in de download lijsten staan the Beatles in de hoogste regionen!

De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr mag ondertussen "klassiek" genoemd worden. Het nummer "Yesterday" werd zelfs uitgekozen tot "song van de (twintigste) eeuw".

48 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, is er nog steeds een grote belangstelling voor alles wat de "Fab Four" gedaan hebben. En Paul McCartney en Ringo Starr spelen wereldwijd nog steeds voor uitverkochte zalen!

Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zaterdag 31 maart terecht in Scheltema Leiden aan de Marktsteeg 1 (hoek Oude Singel) in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar, al voor de 38ste keer, "BEAT-MEET" plaats vindt.

Op deze Beatlesbeurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen de duizenden albums, singletjes, DVD's, boeken, bladen, video's en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn. Er zijn standhouders uit binnen- en buitenland, dus het aanbod zal spectaculair zijn. Voor dit evenement komen bezoekers vanuit de hele wereld (zelfs vanuit Japan en de USA) naar Nederland!! Er zijn ook stands van de Beatles Fanclub, de Paul McCartney Fanclub en van de Stichting Beatles Monument Hillegom. Schrijver Markus den Boer (uit Duitsland) verkoopt en signeert zijn McCartney boeken. Daarnaast is er Beatles en Sixties live muziek van Xavier Baudet.

Bezoekers kunnen tevens Beatles muziek of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

Deze dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking met www.beatlesfanclub.nl, de best bezochte Nederlandstalige Beatles website.

"BEAT-MEET 2018" in Leiden is open van 11-16 uur.