Extra show P!nk Beautiful Drama world tour 2019 op Malieveld Den Haag

13-12-2018 @ 12:33

Vanwege de grote vraag naar kaarten heeft popicoon P!NK een tweede show toegevoegd in Nederland. In het kader van haar P!NK Beautiful Trauma World Tour 2019 geeft de zangeres op zondag 11 augustus een concert op het Malieveld in Den Haag. Het concert dat op zondag 16 juni in de Johan Cruijff ArenA plaatsvindt was binnen enkele minuten uitverkocht.

P!NK 's Beautiful Trauma World Tour is in maart van start gegaan in Phoenix en heeft al diverse steden in Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland aangedaan. Gerenommeerd muziekmagazine Variety schrijft over P!NK: " zonder te overdrijven en na al decennia concerten te hebben gerecenseerd is P!NK één van de meeste geweldige popacts die er bestaat”.

Sinds haar debuut in 2000 heeft P!NK zeven studio albums en een Greatest Hits album uitgebracht. De zangeres heeft wereldwijd meer dan 57 miljoen albums, 75 miljoen singles en meer dan 2.4 miljoen dvd’s verkocht. Bovendien kwamen 15 van P!NK’s singles op de nummer één positie in de hitparades van vele landen. Daarnaast ontving ze drie Grammy Awards en 19 nominaties, een Daytime Emmy Award, drie Billboard Music Awards, zeven MTV Video Music Awards (inclusief de Michael Jackson Vanguard Award in 2017), twee MTV Europe Awards en twee People’s Choice Awards. De zangeres treedt op in uitverkochte concertzalen over de hele wereld en in 2013 werd P!NK ook nog eens uitgeroepen tot Billboard’s Woman of the Year.

Haar zevende studioalbum Beautiful Trauma is met platina bekroond en kwam binnen op de #1 positie van de Nederlandse album charts en de Billboard 200. Ze haalde hiermee een persoonlijk verkooprecord van meest verkochte album in de eerste week. Daarnaast debuteerde het album op nummer 1 in 10 andere landen, in de Billboard’s Top Album Sales Chart en de Digital Albums Chart. De eerste single, "What About Us", werd platina en ontving een Grammy-nominatie voor de Best Pop Solo Performance. Met die single behaalde ze de nummer 1 positie in Nederlandse airplay charts en scoorde ze haar negende nummer 1 positie in Billboards' ranglijst Adult Pop Songs in de categorie 'vrouwen'.

Tijdens de Nederlandse shows wordt ze vergezeld door special guests Vance Joy en internationale DJ KidCutUp. De Australische singer-songwriter Vance Joy is bekend van de hitsingle Riptide waarmee hij drie jaar geleden in één klap doorbrak en heeft al meer dan een miljard streams op Spotify. DJ KidCutUp heeft tijdens de gehele Beautiful Trauma World Tour de show geopend voor P!NK. Door zijn unieke remixes en bewerkingen is zijn werk o.a. opgepikt door Amerikaanse radiostations en artiesten als The Chainsmokers, Diplo en DJ Khaled.

P!NK is actief voor diverse goede doelen, waaronder de Make a Wish Foundation, Autism Speaks, Human Rights Campaign en No Kid Hungry. Zij was voorheen een woordvoerder van COVERGIRL en is betrokken bij UNICEF als ambassadeur. Onlangs stond ze op de cover van de Beautiful editie van People Magazine’s.

P!NK - Beautiful Trauma World Tour 2019
Zondag 11 augustus, Malieveld, Den Haag EXTRA SHOW
Zondag 16 juni, Johan Cruijff ArenA, Amsterdam UITVERKOCHT

Aanvang: 19:00 uur | Entree Malieveld: vanaf €88,48,- (incl. servicekosten)

De kaartverkoop voor de extra show start donderdag 20 december om 10.00 uur via Ticketmaster.
Van maandag 17 december 10.00 uur tot dinsdag 18 december 10.00 uur is het al mogelijk kaarten voor dit concert te kopen in de speciale American Express presale via www.ticketmaster.nl/americanexpress.