Extra concert Ariana Grande in Ziggo Dome

20-12-2018 @ 12:46

Wegens groot succes heeft superster Ariana Grande een extra concert in de Ziggo Dome aangekondigd. In het kader van haar Sweetener World Tour geeft de zangeres nu ook op 11 september een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome.

De tour staat in het teken van Ariana's meest recente album Sweetener en doet in Europa 19 verschillende steden aan. Sweetener is het vierde studioalbum van de Amerikaanse zangeres met daarop hits als God Is a Woman, Breathin en No Tears Left To Cry. Het album belandde op nummer één in de Billboard 200 Album Chart en werd door NME geprezen en beschreven als "a confident, accomplished, sometimes left-field collection of pop bangers".

Hoewel Sweetener zijn eerste levensjaar nog niet heeft voltooid, werd er een paar maanden na de release van dit album alweer nieuw materiaal naar buiten gebracht. Vorige week kwam Ariana's nieuwste paradepaardje Imagine uit, van een nog te verschijnen vijfde album. Het is de opvolger van single Thank U, Next, die op nummer één terechtkwam in de Billboard Hot 100, het record voor Most Spotify Streams for a Song By A Female Artist in a Single Week acuut doorbrak, en het werd tevens door Grande gehint als titelsong van het verwachte album.


ARIANA GRANDE - Sweetener World Tour
Woensdag 11 september, 2019, Ziggo Dome - Amsterdam EXTRA CONCERT
Vrijdag 23 augustus 2019, Ziggo Dome - Amsterdam
Zaterdag 24 augustus 2019, Ziggo Dome - Amsterdam

Aanvang: 19:30 uur | Entree: Vanaf €50,40,- (incl. servicekosten)

De kaartverkoop voor dit extra concert start binnen enkele minuten via Ticketmaster.