Dua Lipa tour 2022 met een extra concert in Ziggo Dome

28-06-2021 @ 10:06

De internationale tour van Dua Lipa die dit najaar van start zou gaan, wordt verplaatst naar 2022. Het uitverkochte concert in Ziggo Dome dat op dinsdag 5 oktober 2021 zou plaatsvinden, is verplaatst naar dinsdag 17 mei 2022. Kaarten voor dit concert blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen nog aanvullende informatie per e-mail. Het extra concert vindt plaats op woensdag 18 mei in Ziggo Dome, Amsterdam.
De Future Nostalgia Tour staat in het teken van het gelijknamige album ‘Future Nostalgia’, dat in 2020 is uitgekomen. Het album, met daarop grote hits als ‘Don’t Start Now’, ‘Physical’ en ‘Break My Heart’, ontving lovende kritieken. Als kers op de taart werd het album bekroond met onder meer een GRAMMY Award voor Best Pop Vocal Album en twee BRIT awards.

Pitchfork schreef over Future Nostalgia: “The ascendant singer’s star-making second album is a collection of sophisticated, hard-bodied pop-funk that gives way to slick, Kylie Minogue-inspired disco.” Ook Dua Lipa’s nieuwste wapenfeit, haar onlangs uitgekomen single ‘Love Again’, is razend populair.

Het afgelopen jaar heeft Dua Lipa niet stilgezeten. Met Studio 2054 gaf Dua Lipa een sensationeel livestream optreden met gaststerren, verrassingsartiesten, acrobaten en artiesten, dat wereldwijd miljoenen keren bekeken werd en daarmee records verbrak. De laatste keer dat de Britse zangeres in Nederland te zien was met een eigen concert, was in 2017.

Dua Lipa | Future Nostalgia Tour
Dinsdag 17 en woensdag 18 mei 2022 | Ziggo Dome - Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €39,08,- (incl. servicekosten)