Nederlands optreden van The Killers verplaatst naar zaterdag 16 juli 2022

20-05-2022 @ 11:43

Vanwege route-technische problemen is het concert van The Killers verplaatst naar zaterdag 16 juli 2022. De locatie blijft hetzelfde: Ziggo Dome Amsterdam. Oorspronkelijk zou de band daar op 4 juli op het podium staan. Tickets voor die datum blijven gewoon geldig, net zoals kaarten waar nog 6 juli 2020 op staat.

Sinds de release van hun debuutalbum Hot Fuss in 2004 met daarop klassiekers als Mr Brightside en Somebody Told Me heeft The Killers ruim 28 miljoen albums verkocht, talloze nominaties en onderscheidingen gewonnen en speelt de band de grootste stadionshows en op festivals over de hele wereld.

Sam’s Town, de opvolger van Hot Fuss, is een liefdesbrief aan de geboortestad van de band. Het album werd uitgebracht in 2006 en bevat de singles When You Were Young en Read My Mind. Het derde studioalbum Day & Age kwam in 2008 uit en werd ontvangen met lovende recensies. Mede door de enorme wereldhit Human. Na Battle Born uit 2012 ging de band ook op wereldtournee naar landen die ze nooit eerder hadden bezocht. Met als groots hoogtepunt een uitverkocht Wembley Stadium, één van de belangrijkste en meest memorabele shows uit hun carrière.

In 2019 onthulden ze Land Of The Free, een oprechte klaagzang die is geïnspireerd op actuele gebeurtenissen en nationale tragedies in de Verenigde Staten. Het nummer werd vergezeld door een video van Academy Award-winnende regisseur Spike Lee. Later in 2019 sloot de band voor de tweede keer het Glastonbury Festival af met een show vol hits waarin ze werden vergezeld door enkele van hun grootste helden waaronder Pet Shop Boys en Johnny Marr. De afgelopen twee jaar bleef de band actief en bracht maar liefst twee albums uit: Imploding The Mirage (2020) en Pressure Machine (2021).

THE KILLERS - IMPLODING THE MIRAGE TOUR
Zaterdag 16 juli 2022 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €44,24 (incl. servicekosten)

Tickets voor het concert op zaterdag 16 juli zijn per direct te koop via Ticketmaster.nl.