The Killers voor concert in Ziggo Dome maart 2013

30-10-2012 @ 22:26

Op 11 maart 2013 geven The Killers een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

De eerste 10 jaar van The Killers is een succesverhaal. In 10 jaar tijd groeien ze van een band in de kleine bars in Las Vegas uit tot headliners op festvals als Glastonbury en Lowlands en krijgen ze de reputatie als een van ’s werelds beste live bands en verzamelen ze een flinke collectie aan Brit-, NME-, MTV- en ASCAP awards.

The Killers hebben meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht van debuut Hot Fuss (2003) en opvolgers Sam’s Town en Day & Age, zijn ze in iedere uithoek van de wereld geweest en worden ze één van ’s werelds grootste rock ’n roll bands. Iedereen kent de hits 'Somebody Told Me' en 'Mr. Brightside'.
Na een break van een paar jaar, waarin de bandleden zich korte tijd op individuele projecten hebben gericht, is het hun optreden op het Lollapalooza festival in Chili in april van dit jaar dat ze heeft overtuigd terug de studio in te gaan.

De focus ligt nu weer volledig op The Killers en het resultaat is het album Battle Born, waarvan eerste single ‘Runaways’ is.

The Killers is een band die ook met dit nieuwe album de eigen identiteit herkend, of zoals Brandon Flowers het zelf noemt: “Battle Born is The Killers ‘Doing what we do best’.” En: Battle Born is een album dat gemaakt is met concerten en de verwachtingen van de fans in het achterhoofd, aldus de band.

THE KILLERS

Maandag 11 maart 2013
Ziggo Dome - Amsterdam
Entree: € 42, € 45 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://www.thekillersmusic.com/home

https://twitter.com/thekillers

downloadlink album