NIEUWE SINGLE VAN MARCO BORSATO IS EEN GIGANT

24-04-2006 @ 23:28

Een splinternieuwe single van Marco Borsato. En wat voor n! 'Rood' is een monumentale up-tempo, opnieuw meesterlijke compositie van John Ewbank. Daarmee heeft John Ewbank zichzelf overtroffen ten aanzien van menig andere compositie. Een onNederlandse mooie, sterke, geweldige compositie die bijna niet van deze wereld is en dan ook nog eens ruim 8 minuten lang. Een klassieke popsong -bij voorbaat-
Hiermee wordt ook weer eens aangetoond wat een enorm talent de combinatie Ewbank/Borsato eigenlijk is. Iedere keer weer weten deze beide heren met alle mensen om hen heen een nieuwe stap in een nog betere richting te maken.
Uiteraard wordt dit weer een superhit voor Neerlands meest populaire zanger en het zou me niets verbazen indien dit nummer vele weken langs de #1 positie zal weten vast te houden en wellicht het oude record van 'Dromen zijn bedrog' te verbreken.

Rood is ook de muzikale voorbode van de inmiddels aangekondigde reeks Gelredome concerten van Marco dit komende najaar. Bij deze concerten, die als titel Symphonica In Rosso, meekrijgen, zal Marco worden begeleid door zijn eigen band plus Guido & his Orchestra, een bijna 40-koppig Nederlands orkest met uistluitend jonge, getalenteerde muzikanten.

MARCO BORSATO "ROOD"
Bestelnummer CD-Single: 06024 9857271
Release: 12 mei 2006
Universal Music