THE PET SERIES komt met een nieuw deel volume 5

13-06-2006 @ 17:49

De stroom met mooie, intieme singer/songerwriter liedjes van artiesten uit de hele wereld gaat door op het nieuwe deel Volume 5 the rabbit van THE PET SERIES. Dit keer met veel Nederlandse artiesten als Solo, Audiotransparent, Anderson, en Safe Home.
Deze serie werd in 2002 genitieerd door Sally Forth Records om aandacht te vragen voor artiesten die zich bij hen aanmelden met goede demo's maar die niet getekend werden. VOLKOREN heeft de estafette stok eind 2003 overgenomen. Om de aandacht te verhogen werden unreleased liedjes van bekendere artiesten aan de lijst toegevoegd, zodat er een mooie mix van intieme singer/songerwriter muziek ontstond. Volume 5 the rabbit is hier een logisch vervolg van.
Ondanks het feit dat de artiesten niets met elkaar te maken hebben, vormt iedere PET SERIE een geheel. Naast de muziek leveren de artiesten ook een foto aan van het huisdier van het bepaalde deel.
Met de focus op rustig en relaxed in plaats van hard en opgefokt, ging volume 1 the dog van start met artiesten zoals Unwed Sailor (met leden van Pedro the Lion), at the close of every day en Diefenbach. Op de andere volumes zijn artiesten als the innocence mission, John Guilt, Spinvis, Meindert Talma, mt. eerie en vele anderen te vinden. Inmiddels zijn er 5 volumes: the dog, the cat, the bird, the fish en nu dus ook the rabbit.

THE PET SERIES volume 5 presenteert:
01) 27 - half life
02) safe home - nog niet voorbij
03) a red season shade - fire harbor day (remix by swiss transport)
04) audiotransparent - under water
05) solo - i have heard this before
06) ponoka - september
07) anderson mr & mrs benson
08) lunar module - isn't it enough
09) trackstar - slow us down
10) the city beautiful - if this isn 't real
11) marching band - vote
12) munk - in your rooms

Voor meer informatie over THE PET SERIES: www.thepetseries.com
www.volkoren.com