Nieuw talent Kim Janssen brengt digitale EP uit

24-10-2008 @ 10:57

Kim Janssen is de nieuwe aanwinst van muzieklabel VOLKOREN en releast een digitale EP ter ere van 5 jaar VOLKOREN. De 'VOLKOREN V' EP is 16 oktober gepresenteerd tijdens het VOLKOREN Festijn in Het Paard van Troje, Den Haag.
"Wat goed is moet van ver komen", zegt men wel eens. Kim Janssen, 20 jaar, heeft het grootste gedeelte van z'n leven met z'n ouders in Azie gewoond en is sinds kort terug in Nederland. Jaren lang schreef Kim liedjes op z'n slaapkamer over de mensen en plekken die hij zo moest missen. Hij zette de liedjes op tape en verstopte die onder z'n bed. Na Kim's middelbare schooltijd belandde zijn demo op miraculeuze manier in handen van 'award winning' producer Robby Baier, die hem vervolgens uitnodigde om naar Amerika te komen om daar z'n debuut album op te nemen in diens studio. Samen met verschillende sessie-muzikanten (o.a. Marla Hansen van Sufjan Stevens en My Brightest Diamond) komt Kim terug met een schitterende singer/songwriter album van wereldklasse! Te mooi om waar te zijn? Het album, 'truth is... I'm always responsible' zal begin 2009 bij VOLKOREN uitkomen.
Tot die tijd zullen we het moeten doen de V ep. Niet getreurd, deze in twee dagen opgenomen en enkel digitaal te verkrijgen ep is een verjaardagscadeautje van Kim aan VOLKOREN. Kim covert hier z'n favoriete VOLKOREN songs van o.a. at the close of every day, Brown Feather Sparrow en anderson op geheel eigen wijze, volgens kenners soms zelfs mooier dan dan het origineel! Als cadeau van VOLKOREN kunnen alle fans de hoes gratis krijgen bij VOLKOREN! Bijvoorbeeld op het aankomende VOLKOREN festijn of door gewoon een mailtje te sturen naar VOLKOREN. Daarna is het een kwestie van downloaden en branden en het jubileum is compleet.
Kortom, VOLKOREN sluit haar 5 jarig bestaan af met de debuut ep van Kim Janssen en luidt hiermee een nieuwtijdperk in binnen de muziekindustrie. Niks dingen verbieden of moeilijk doen, gewoon gratis artwork aanbieden en de tracks zo goedkoop mogelijk en goed, digitaal aanbieden.
De V ep is 16 oktober gepresenteerd tijdens het VOLKOREN Festijn in Het Paard van Troje, Den Haag. Op dit festijn waren ook de VOLKOREN bands anderson, Brown Feather Sparrow en Ponoka van de partij. De ep is, voor slechts 4 euro, te downloaden via itunes, VOLKOREN.com en youmakemusic.com.

Kijk voor meer informatie en tourdata op: www.kimjanssen.net
(volkoren)