Candy Dulfer en Extince geven extra Dubbel Dutch concerten

15-08-2006 @ 16:06

Na het grote succes van de recente Dommelsch Dubbel Dutch concerten van Candy Dulfer en Extince, geeft het duo deze zomer drie extra gratis optredens. De swingende concerten die zij samen dit voorjaar gaven, ontketenden een ware hype. Honderden belangstellenden moesten helaas teleurgesteld worden omdat er geen plek meer was in de bomvolle Dommelsch caf's.
Nederlands bekendste saxofoniste en de Brabantse rapper geven hun fans nu nogmaals de kans om te genieten van dit duo en hun unieke repertoire. Candy en Extince spelen tijdens de Dommelsch Dubbel Dutch Tour internationale hits vertaald naar het Nederlands. Candy maakte zelf de vertalingen van de nummers.

Om mensen niet nogmaals teleur te stellen, vinden de drie extra concerten plaats in grotere zalen:
07 september: Tivoli (Utrecht) Aanvang 21.30u
14 september: Patronaat (Haarlem) Aanvang 21.30u
21 september: Effenaar (Eindhoven) Aanvang 21.00u
Fans kunnen het best zo vroeg mogelijk komen want helaas geldt nog altijd vol = vol.

Niet alleen het publiek is enthousiast over de ongewone combinatie van Candy Dulfer en Extince. Ook de artiesten zelf genieten tijdens hun gezamenlijke optredens. Candy kan verhalen vertellen met haar saxofoon en dat gaat nog een stapje verder dan mooie nummers spelen, aldus Extince. Candy heeft haar eigen verklaring voor de succesvolle samenwerking: Ook al is Extince rapper en ik muzikante, we hebben dezelfde roots en houden van dezelfde muziek. Zijn raps swingen en zijn Brabantse accent is zo sexy!

Bij elk optreden groeit het duo meer naar elkaar toe. De eerste show in Leiden duurde een klein uur. Bij het laatste optreden in Eindhoven was dit al meer dan anderhalf uur. Tijdens de optredens staan Candy en Extince op het podium met een verzameling van de beste muzikanten uit Nederland. De Dommelsch Dubbel Dutchband bestaat uit Leendert Haaksma (gitaar) en Michel van Schie (basgitaar), beiden spelend in de begeleidingsband van Anouk, Cyril Directie (drums), Bas van den Heuvel (toetsen), Shirma Rouse en Monique Bakker (beiden backing vocals). Deze talentvolle muzikanten werken ook samen met bekende acts als Postman, Boris en Trijntje Oosterhuis.
Wil je alvast een voorproefje, bekijk dan op www.dommelsch.nl het video-interview met live beelden van de eerdere Dubbel Dutch optredens van Candy Dulfer en Extince.
Candy Dulfer en Extince vormen het inmiddels zesde duo in de serie Dommelsch Dubbel Dutch Pop-Up concerten. Sinds begin 2005 traden ook op: Xander en Do, Ellen ten Damme en Martin Buitenhuis, Birgit en Syb, Maud en Bastiaan Ragas en Brainpower en Tashas World. Mede dankzij de Dubbel Dutch verrassingsconcerten is Dommelsch dit jaar door consumenten officieel verkozen tot n van de meest aansprekende Nederlandse cool brands.
Meer informatie over Dommelsch zie: www.dommelsch.nl